Nieuwsbrief 9 april - Webinar voor erfbetreders

Date

Landbouwnetwerk Salentein en Boer aan het Roer organiseren op donderdag 23 april om 11.00 uur een webinar voor erfbetreders in de Foodvalley regio.

Beste erfbetreder,

Landbouwnetwerk Salentein en Boer aan het Roer organiseren op donderdag 23 april om 11.00 uur een webinar voor erfbetreders in de Foodvalley regio. De webinar heeft als thema 'Hoe werken we in regionale initiatieven samen aan een vitaal agrarisch ondernemerschap in de Foodvalley regio?' U bent van harte welkom om deel te nemen aan het webinar.

Wij vinden het belangrijk om u, als erfbetreder, hierover te informeren en ook met u te bespreken welke rol van betekenis u hierin zou kunnen vervullen. We hebben elkaar tenslotte hard nodig om de boer te helpen. Tijdens het webinar kunt u ook vragen stellen over de gepresenteerde initiatieven.

Initiatieven om de boer te helpen

Landbouwnetwerk Salentein werkt samen met partijen aan een toekomstbestendig, vitaal agrarisch ondernemerschap in de Foodvalley regio. Een van de zes thema's van het landbouwnetwerk is Ondernemersbegeleiding. Hiervoor worden o.a. keukentafelgesprekken gevoerd bij de boer. Daarnaast is het landbouwspoor binnen de Regio Deal Foodvalley van start gegaan onder de noemer Boer aan het Roer, waarbinnen ook wordt gewerkt aan de toekomst van de landbouwsector. Oftewel, er zijn meerdere initiatieven die het agrarische bedrijf verder kunnen helpen.

Meld u aan

U kunt zich nu al aanmelden voor deze bijeenkomst via dit aanmeldformulier. Uiterlijk twee dagen voor het webinar ontvangt u per email een link waarmee u kunt deelnemen aan het webinar. Vanaf een kwartier voor aanvang kunt u op 23 april inschakelen.

Heeft u nu al vragen of ideeƫn? Deze kunt u doorgeven via het aanmeldformulier of via info@landbouwnetwerksalentein.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Ondernemersbegeleiding en projectteam Boer aan het Roer