Poultry Innovation Lab in Indonesische media

Date

In diverse Indonesische media zijn het Poultry Innovation Lab en PTC+ VPD onder de aandacht gebracht omdat Yunita Widayati en Imas Yuyun medewerkers van het ministerie van Landbouw van de Republiek Indonesië (Ministerie van Landbouw) in december 2016 onder leiding van PTC+ VPD een training gevolgd in Barneveld. Hèt centrum voor de pluimveesector.

De training vond plaats in december 2016, onder leiding van PTC+ VPD, een van de opleidingsinstituten in Nederland. In oktober vorig jaar opende Poultry Expertise Centre een laboratorium voor innovatie voor de pluimvee (Poultry Innovation Lab / PIL) .

Tijdens de training leerden ze hoe informatie en ontwikkeling over het pluimvee uit te voeren. Zij ontwikkelen ook de competenties die nodig zijn om een goed business plan te maken.

Ter ondersteuning van onderzoek en opleiding, profiteren ze van de innovatie lab faciliteit pluimvee. Ondanks de dreiging van een uitbraak van vogelgriep dat de praktijk van de uitvoering van de opdracht beperkt, waren ze in staat om de kennis die nodig is, om een zelfverzekerde professional, te verwerven.